VOOR ALLE SERVICEDIENSTEN TER PLAATSE:

Testen, onderhoud, reparaties en dienstverleningen voor uw diverse soorten bedrijfswagens - inclusief aanhangwagens, opleggers en opbouw.

 

DIENSTVERLENING

 

 • 24 uurs-nooddienst:
  De Rugee nooddienst staat u 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar ter beschikking: met deskundige hulp voor alle gevallen, ook in noodsituaties.

 • Haal- en verplaatsdienst:
  Bespaar tijd en moeite of maak gebruik van stilstandtijden voor onderhoud en reparaties. Op verzoek zorgen wij voor het vervoer van en naar uw voertuig.

 • Onderhoud er reparatie van uw voertuig:
  Onderhoud en reparatie dragen in grote mate bij tot het behoud van de waarde en verkeerswaardigheid van uw bedrijfswagens. In een Rugee werkplaats kunnen wij dit meteen voor u doen.

 • Alle wettelijke voorschriften:
  Voor bedrijfsvoertuigen met inbegrip van aanhangwagens, opleggers en opbouwconstructies:

>> Algemene inspectie HU overeenkomstig 29 van het Wegenverkeersreglement m.b.t. technische eisen en rijvaardigheidseisen*
>> Emissie controle AU overeenkomstig 47a van het Wegenverkeersreglement m.b.t. technische eisen en rijvaardigheidseisen
>> Veiligheidscontrole SP overeenkomstig 29 van het Wegenverkeersreglement m.b.t. technische eisen en rijvaardigheidseisen
>> Tachograaf- en controleapparaten controle overeenkomstig 57b van het Wegenverkeersreglement m.b.t. technische eisen en rijvaardigheidseisen
>> Gasinstallatiekeuring volgens 41a van het Wegenverkeersreglement m.b.t. technische eisen en rijvaardigheidseisen, wat betreft de installaties XVII en XVIIa op het gebied van bedrijfsvoertuigen
UVV-keuringen volgens de voorschriften voor ongevallenpreventie (bijv. voor de laadkleppen van uw voertuig)

*Het hoofdonderzoek wordt door een ambtelijke keuringsingenieur van een toezichthoudende organisatie uitgevoerd, en de emissie controle door een van onze aangewezen medewerkers.

Onze tip: beperk de stilstandtijden door de controles en reparaties bij ons gebundeld te laten uitvoeren.

 • Bedrijfswagens - Bandenservice:
  Competente bandenservice ook voor de gesleepte eenheden: laat in een werkplaats de banden en wielen tevens controleren en eventueel vervangen.

 • Reparatie van de motor, versnellingsbak en assen:
  In het complete serviceaanbod van Rugee vindt u uiteraard complete reparaties van motoren, versnellingsbakken, assen en gestuurde naloopassen. Zo hebt u altijd een partner aan uw zijde die met de specifieke kenmerken van de aggregaten het meest vertrouwd is.

 • Kleine reparaties nog op dezelfde dag:
  Met weinig inspanning nemen wij de reparaties aan uw voertuig onmiddellijk en zonder voorafgaande afspraak over. Wij brengen u nog dezelfde dag terug op de weg.