Over ons

Over ons

Rugee – afgekort RG – staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en ooit de naam van één van de familiebedrijven.

Ondernemen zit in het bloed van de familie Rüttchen. Opa en oma – Hein en Nelly Rüttchen, waren de oprichters van het huidige Rüttchen Automotive, later overgenomen door de tweede generatie en uitgegroeid tot een organisatie met zeven vestigingen en 350 personeelsleden. Met de overname in 2016 van Rüttchen Automotive door de Louwman Dealer Group, besloten Bouke en Stijn beiden om hun carrière elders voort te zetten.

Eind 2016 startte Stijn Rüttchen bij Truck & Trailer Groep Waalwijk en Hazeldonk waarna Bouke hem in 2017 bij kwam staan voor de commerciële zaken en de leaseactiviteiten. Eind 2017 hebben de broers de bedrijven overgenomen van de tweede generatie van de Rüttchen familie. Sindsdien hebben zij niet stil gezeten en zijn volop bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijf. Dit resulteerde in juli van 2018 in de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf in Ulvenhout en Remijsen Truckservice in Gilze per november 2019.

RG Waalwijk en RG Hazeldonk waren tot 1 april van 2018 actief onder de naam Truck & Trailer Groep Waalwijk en Truck & Trailer Groep Hazeldonk. Per 1 april 2019 zijn de werkzaamheden van de locatie RG Hazeldonk overgegaan naar de locatie RG Waalwijk.

العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiРусскийEspañol